IKEA-klänningen

ikea-klänning ikeklänning

I somras sydde jag, inspirerad av detta en klänning av två IKEA-kassar. Handtaget blev perfekt som halterneck-band, och under kjolen som är lite för kort och för vid för att vara anständig passar den här kjolen som är sydd av tyget Britt från samma IKEA. (Tyvärr blev jag varse att den senaste tidens folkhögskolevistelse gjort denna skapelse lite väl trång, men det ser man inte om man inte tittar så noga. Då undgår man även att lägga märke till att jag tydligen är lite kobent också.)

Här har IKEA Hackers förresten publicerat skapelsen.

Skrivet lördag 6 november 2010 klockan 01:08 Kommentera Kommentarer (1)

En kommentar till “IKEA-klänningen”

  1. Daniel skriver:

    Åh vilken härlig klänning! Satt och funderade på om jag har något passande till en glam-sittning som är om ett tag. Sedan så trillade denna in från ikeahacker någon timma senare. Får försöka få någon tjejkompis att göra något liknande och sedan sy en kavaj själv. Kan inte bli annat än bra =)

Lämna en kommentar